AlmaregårdenAlmaregården
Tisdag - Fredag 10-18
Lördag 10-16
Söndag 11-16
Läs mer om öppettider

Julen är Magisk på Almaregården


Nu har vi öppnat vår Julutställning. Välkommen till Almaregården och upplev en magisk jul hos oss! Nu har vi utökade öppettider fram till jul!

Julgransförsäljningen är nu i full gång och precis som tidigare år så är det närodlade och nyhuggna julgranar från Skånska Degeberga som vi erbjuder. Det finns den klassiska svenska rödgranen, kungsgran och så klart Slottsgranen. En formklippt disneylik julgran. Bättre än så här blir det inte. Vi har även julgranar på rot i kruka.

Som tidgare erbjuder vi hemkörning av julgranar till dig som bor i Höllviken, Kämpinge, Räng, Räng Sand, Skegrie, Skåre, Stavstensudde, Ljunghusen, Skanör och Falsterbo.

Granarna kan du även köpa och betala via vår webbutik.

I fjol blev det inga julinspirationskvällar som det var planerat. Vi valde att ställa in och istället göra en variant som vi filmade i vårt kök. Den filmen kan du fortfarande titta på här.

Vårt lilla Fik är öppet och vi erbjuder sittplatser ute i trädgården i vår nya uteservering (under tak), utomhus vid ståborden med värmare eller sittplatser ute i ladan, som är julsmyckad. Kakorna kommer från Olof Viktors i Glemminge på Österlen. Till det kan vi erbjuda varma panninis, vår goda Gulaschsoppa, varm choklad, glögg och mycket annat gott till försäljning i fiket.

Snart lanserar vi vår nya hemsida och webbutik med massor med nyheter. Till gamla och nya kunder i webbutiken så önskar vi bara att ni härdar ut lite till. Det blir snart mycket bättre!

Vi ligger mitt i gamla Kämpinge By med utsikt över havet och Söderslätt.

Välkommen till Almaregården

Christina, Åsa, Matilda, Linn, Tintin & Peter