AlmaregårdenAlmaregårdenAlmaregårdenAlmaregården
Jultider November:
Onsdag-Fredag 10-18
Lördag 10-16
Söndag 11-16

Jultider December
Tisdag-Fredag 10-18
Lördag 10-16
Söndag 11-16

Måndag 23:e December 10-18

Från 24:e December och framåt önskar vi alla våra kära kunder en God Jul och ett Gott Nytt År och stänger för säsongen och tar vintervila. Vi öppnar åter när våren kommit till Kämpinge. Förmodligen i mitten av Mars. Väl Mött!
Läs mer om öppettider

Julutställning "Julen är magisk på Almaregården" 14/11 -23/12 2019

Du är varmt välkommen att uppleva julen på Almaregården, på vårt sätt. Med härliga blomsteruppsättningar och fantasifulla dekorationer försöker vi bjuda dig på julstämning och inspiration som du kan ta med dig hem när du smyckar ditt hem inför Julen. Du är varmt välkommen att träffa oss på Almaregården och titta runt i vår välfyllda butik. Här finner du ett noggrant utvalt sortiment av saker för att julsmycka hemmet med och så klart goda ostar, salami och många andra goda delikatesser

Här kan du köpa alla våra egna produkter såsom lakrits, konfekt,  marmelader, kakor och kex. Alltid gjort med stor kärlek och de bästa ingredienserna.

Här samsas julens alla blommor och växter med kransar, pyntegrönt och gott om pyssel och annat.

Från och med torsdag 28:e November har vi försäljning av våra julgranar. Precis som tidigare år är det skånskodlade, nyhuggna granar i olika sorter och storlekar. Vi säljer bland annat "Slottsgranen", en formklippt julgran som är disneyperfekt. Vi har även små granar i kruka och småplantor för vaser m.

 

Våra traditionella Julinspirationskvällar är på onsdag 13:e och Torsdag 14:e November

Du är välkommen på en kundkväll här hos oss på Almaregården onsdagen den 13:e november (FULLBOKAT) eller torsdagen den 14:e november (FÅTAL PLATSER KVAR). Julutställningen har premiär-öppnat och ladan är full av spännande julinspiration.

Vi träffas 19.00 ute i vår lada. Till doften av glögg och i skenet av stearinljus, skall du få bli inspirerad inför advent och jul.

Vissa saker är precis som det brukar vara på våra julinspirationskvällar här på Almaregården. Annat är helt nytt.......

Vänta inte att med anmäla dig. Det finns endast ett fåtal platser kvar!

Här kan du läsa mer om kvällarna.

Vill du komma åt recepten från våra Julinspirationskvällar så finner du dem här.

Välkommen till Almaregården

Christina, Åsa & Peter