Almaregården
Onsdag-Fredag 13-18
Lördag 10-15
Söndag 11-15

Jultider:
11/11-23/12
Tisdag-Fredag 10-18
Lördag 10-16
Söndag 11-16
Läs mer om öppettider

Höst på Almaregården

 

På Almaregården kan du njuta av hösten blommor både inne och ute. Snittblommor till vasen och ljus som lyser upp och värmer när höstkylan kryper närmare.

Bland lösviktskaffe och te, samsas 40 sorters te och en hel del kaffebönor. Vi maler bönorna till dig om du vill. Här finner du också Laura Ashleys koppar och porslin.

I lantlig miljö finner du saker för hem och trädgård och i vår delikatessavdelning finner du drygt 200 olika delikatesser. Bland annat vår egen goda sylt och marmelad. Gjord på gammeldags vis. Kokt i kopparkärl över öppen låga. Alltid tillverkad i små batcher. Alltid gjord på de bästa ingredienserna och med mycket bär eller frukt. Alltid i samarbete med Olof Viktors i Glemminge.

Vi ligger mitt i gamla Kämpinge By med utsikt över havet och Söderslätt.

Nu är förberdelserna för årets magiska julutställning på Almaregården i full gång så även förberedelserna för våra populära Julinspirationskvällar. I år kommer vi att ha en extra kväll samt erbjuda ett reducerat antal människor platser på dem för att garantera att vi kan hålla säkert avstånd till varandra.

Julinspirationskvällarna sker 10, 11 och 12/11 - Här kan du läsa mer om Julinspirationskvällarna. Anmälan sker till blommor@almaregarden.se eller genom besök i butiken.

Den magiska juluställningen på Almaregården öppnar den 11/11, för allmänheten. I händelse av många besökare kommer vi att ordna kö med insläpp i turordning utanför. Samma sak gäller för expediering i kassan.

Nytt för i år är att vi serverar våra goda Gulaschsoppa, glögg, varm choklad och mycket annat gott i "Lilla Fiket" på Almaregården. Gäller alla dagar som juluställningen har öppet, dvs tisdag-söndag 11/11-23/12.

Välkommen till Almaregården

Christina, Åsa & Peter