AlmaregårdenAlmaregården
Onsdag 21/6:13-18
Torsdag 22/6:13-18
Midsommarafton: 10-12
Midsommardag: Stängt
Söndag 12-16
Läs mer om öppettider

Midsommar på Almaregården

 

 

I stort sett varje dag kommer det nya växter till oss såsom perenner, örter, pioner, klätterväxter, rosor, fruktträd och bärbuskar. De flesta av våra växter kommer från Svenska odlare som odlar sina växter på friland. Det innebär att de inte drivits upp i växthus utan de är i takt med tiden. Detta ger tåliga växter med ett väl utvecklat rotsystem som passar bra för vårt klimat. Här hittar du även alla härliga sommarblommor också!

Hos oss finner du det mesta du behöver för din trädgård som jord, gödning, växtskyddsmedel,redskap, bevattningsartiklar, spaljeér, krukor och inte minst av allt. Någon som kan hjälpa dig.

Vi har stor sortering på Gardena bevattningsprodukter, sprinklersystem och droppbevattning. Vi hjälper dig gärna med goda råd och planering av hur du kan bevattna på bästa sätt. Genom att vattna på nätterna så sparar du upp till 80% vatten.

I vår delikatess hittar du nu en massa spännande saker för grillsäsongen såsom fin korv att lägga på grillen och hela Stubbs sortiment av grillsåser och marinader. Precis som tidigare så har vi ett litet trevligt sortiment av delikatessostar. Veckans ostbricka innehåller 3 goda ostar för endast 99 kronor.

Varmt välkommen att besöka oss på Almaregården.
Christina & Peter