AlmaregårdenAlmaregårdenAlmaregårdenAlmaregården
Tisdag- Fredag 10-18
Lördag 10-16
Söndag 12-16
Läs mer om öppettider

Julen är magisk på Almaregården 15/11 -23/12 2018

Nu har årets magiska julutställning öppnat på Almaregården. Upplev den härliga och genuina julkänslan som bara kan infinna sig på en gård på Söderslätt i adventstid.

Varmt välkommen till en gårdsbutik full med saker och växter för att smycka hemmet med inför alla kalasen i Advent och till Jul.
I vår delikatessavdelning samsas drygt 250 olika delikatesser med lösviktste och kaffe i lösvikt. Kaffet köps som hela bönor och mals till dig medan du väntar. Vi är återförsäljare för det lokala kafferosteriet Sandby Kafferosteri.

Nu är försäljningen av julgranar på Almaregården i full gång. Även i år är det fina närodlade julgranar från skånska Degeberga. Julgranarna är nyhuggna och finns i olika sorter och höjder. Även små granar på rot i kruka och de riktigt små med bara rötter som du kan sätta i en vas.

Precis som tidigare år har vi "slottsgranen". En "disney" perfekt julgran. Finare än så här blir det inte. Vi erbjuder hemkörning av julgranar till dig som bor i Höllviken, Kämpinge, Räng, Rängsand, Ljunghusen, Skanör, Falsterbo, Skegrie och Stavstensudde.

Temat för årets Julinspirationskvällar var den söta delen av julbordet. Här hittar du receptet på Peters Ris a la Malta.

Välkommen att även besöka vår webbutik som har öppet dygnet runt, alla dagar på året. Endast ett klick bort.

Varmt välkommen att besöka oss på Almaregården. En annorlunda Blom- & Trädgårdsbutik
Christina, Åsa & Peter