Almaregården
Onsdag - Fredag 13-18
Lördag 10-15
Söndag 11-15
Läs mer om öppettider

Sommar på Almaregården


Nu är det sommar på Almaregården. Butiksträdgården visar upp sig i sin vackraste gröna skrud. Perenner, pioner, örter och alla av säsongen första blommor har kommit.
Precis som tidigare år säljer vi lokalodlade och på friland odlade perenner. De är i takt med tiden och borgar för högre kvalitet pga av deras välutvecklade rotsystem

Ängelholms glass har varit här och fyllt glassfrysarna. Nytt för i år är deras goda kulglass. Många spännande smaker väntar på dig.

Fiket är öppet och som tidigare så erbjuder vi sittplatser ute i trädgården eller inne i ladan. Kakorna kommer från Olof Viktors i Glemminge på Österlen.

Snart lanserar vi vår nya hemsida och webbutik med massor med nyheter. Till gamla och nya kunder i webbutiken så önskar vi bara att ni härdar ut lite till. Det blir snart mycket bättre!

Notera att vi för tillfället har lite längre tid för hantering/leverans i vår webbutik pga hög orderingång. För tillfället en dryg vecka uppåt 10 dagar.

Väljer man "Förskottsbetalning" så tar det ytterligare 3 bankdagar innan vi ser betalningen, från det att du betalar in.

Vi ser fram emot att möta alla våra kära kunder och besökare i sommar.

Vi ligger mitt i gamla Kämpinge By med utsikt över havet och Söderslätt.

Välkommen till Almaregården

Christina, Åsa, Matilda & Peter