AlmaregårdenAlmaregården
Jultider t.o.m 23/12:

Söndag 11-16
Måndag 21/12: Stängt
Tisdag 22/12: 10-18
Lillejulafton 23/12: 10-16

Från och med 24/12 har vi stängt för julfirande och vintervila och vi öppnar åter i mars 2021
Läs mer om öppettider

Julen är Magisk på Almaregården

Nu närmar sig årets julutställning på Almaregården sitt slut. Onsdag 23/12 har vi öppet 10-16 sedan stänger vi för julfirande och vintervila.

Passa på och uppleva den härliga julstämning som bara kan infinna sig på en gård på Söderslätt. Här hittar du inspiration och juliga saker att smycka ditt hem med inför jul och advent såsom kransar, pynt, julgrupper och alla julens blommor och växter.

Vi har fortfarande julgranar
Även i år erbjuder vi nyhuggna och närodlade julgranar från vår skånska odlare Gunnar Göthner i Degeberga. I onsdags 16/12 fick vi påfyllt för sista gången den här säsongen. Fina rödgranar och kungsgranar samt slottsgranar och gran på rot i kruka.

Precis som tidigare år finns det flera olika sorter och storlekar att välja på. Varmt välkommen att komma hit och välja din favorit.

Julinspirationskväll med Peter & Håkan
Då årets julinspirationskväll blev inställda så gjorde Håkan och Peter en nerskalad version hemma i köket istället. Här kan du se resultatet!

Här kan du ta del av recepten samt glöggsorterna från denna något annorlunda julinspirationskväll. Mycket nöje!

Årets nyhet i vårt lilla fik!
Här serverar vi vår goda gulaschsoppa, varm choklad deluxe (belgisk choklad som vi smälter ner i mjölk), glögg, pepparkakor och annat gott och juligt. Du sitter antingen i vår juliga lada eller står vid de uppvärmda ståborden utomhus. Soppan finns för servering från lunchtid men du kan också ta med den hem alla dagar som vi har öppet.

Coronan fortsätter. Men det gör vi också!
Nu har vi öppet tisdag till söndag ända fram till jul. Vi har vidtagit flera nya åtgärder för att ytterligare förhindra smittspridning. Utställningen är luftig och har gått om plats för våra besökare. Här kan du läsa mer om hur vi minskar risken för smittspridning. En nyhet är att vi kommer att ha kösystem med nummerlappar till kassan. Du kan vänta i ladan eller utomhus.
Vi har även en kassa utomhus där vi kan expediera dig. Du talar om vad du vill ha, så springer vi in i butiken och hämtar dina varor. Du kan även beställa varor i förväg via mail eller genom att ringa till Christina så allt är klart när du kommer. Kontakta oss på blommor@almaregarden.se eller 0706-45 07 59

Vi ligger mitt i gamla Kämpinge By med utsikt över havet och Söderslätt.

Välkommen till Almaregården

Christina, Åsa & Peter och alla andra småtomtar