Almaregården
Onsdag-Fredag 13-18
Lördag 10-15
Söndag 11-15
Läs mer om öppettider

Sommar på Almaregården

Sommaren är här och vi har fullt med trädgårdssäsongens alla varor i butiken.

För dig som känner oro för att möta andra personer med tanke på smittorisken, kan vi erbjuda olika lösningar. Vi kan expediera dig utomhus, vi kan öppna tidigare bara för dig mm. Återkoppla till oss på 040-45 70 24 eller skriv ett mail till blommor@almaregarden.se eller säg till oss när du kommer hit "att du vill bli expedierad utomhus", så löser vi det tillsammans på bästa sätt.

I år firar vi 15 års jubileum med att öppna "Lilla Fiket" hos oss efter era önskemål. Här möter du ett litet sortiment med kakor och kulglass från duktiga Olof Viktors i Glemminge på Österlen. Kaffe och lemonad. Pannkakstallrik.

Rättarbostaden på Almaregården hyr du veckorvis och det finns fortfarande veckor lediga i augusti. Upplev livet på Söderslätt och närheten till Falsterbonäsets kritvita stränder. Läs mer här om priser, beläggning mm.

Närodlade perenner, pioner och örter från en lokal skånsk odlare. Precis som tidigare år är de odlade på friland. Det innebär att de är i takt med tid och klimat och utvecklar ett starkare rotsystem än om de vuxit i växthus.

Jord och gödning för alla tänkbara behov från bland annat Emmaljung Jord & Torv. I år lanserar Emmaljung Jord en ny gräsmattegödning som varar hela 5 månader, dvs hela växtsäsongen. Och den bränner inte gräsmattan.

Vi säljer Gardena bevattningsprodukter och delar av deras sortiment med redskap. Här kan du få hjälp att designa ditt bevattningssystem.

Precis som tidigare år hittar du såklart det mesta du behöver för din trädgård och någon att fråga om råd, här på Almaregården.

Välkommen till Almaregården

Christina, Åsa & Peter