AlmaregårdenAlmaregårdenAlmaregårdenAlmaregården
Tisdag- Fredag 10-18
Lördag 10-16
Söndag 12-16
Läs mer om öppettider

Julutställning "Julen är magisk på Almaregården" 15/11 -23/12 2018

Varmt välkommen till en gårdsbutik full med saker och växter för att smycka hemmet med inför alla kalasen i Advent och till Jul. Nu har årets magiska julutställning öppnat på Almasregården.
I vår delikatessavdelning samsas drygt 250 olika delikatesser med lösviktste och kaffe i lösvikt. Kaffet köps som hela bönor och mals till dig medan du väntar. Vi är återförsäljare för det lokala kafferosteriet Sandby Kafferosteri.

På torsdag 29/11 startar försäljningen av julgranar på Almaregården. Även i år är det fina närodlade julgranar från skånska Degeberga. Julgranarna är nyhuggna och finns i olika sorter och höjder. Även små granar på rot i kruka och de riktigt små med bara rötter som du kan sätta i en vas.

Under några kvällar i advent erbjuder vi Julpysselkvällar. Datum för detta är 20/11 (Fullsatt), 28/11(Fullsatt), 29/11, 4/12 (Fullsatt), 5/12 & 6/12. Detta är också ett arrangemang som kräver att du är föranmäld.

Läs mer om våra Julpysselkvällar under fliken Aktiviteter. Eller klicka här.

Temat för årets Julinspirationskvällar var den söta delen av julbordet. Här hittar du receptet på Peters Ris a la Malta.

Välkommen att även besöka vår webbutik som har öppet dygnet runt, alla dagar på året. Endast ett klick bort.

Varmt välkommen att besöka oss på Almaregården. En annorlunda Blom- & Trädgårdsbutik
Christina, Åsa & Peter