AlmaregårdenAlmaregårdenAlmaregårdenAlmaregården
Tisdag - Fredag: 10-18
Lördag: 10-16
Söndag 12-16
Läs mer om öppettider

Julen är Magisk på Almaregården

 

 

Årets julutställning på Almaregården är i full gång! Kom och upplev den mysiga och magiska julstämningen som bara kan innfinna sig på en gård på landet. Ladan är dekorerad i sin fulla prakt med blommor och inspiration. Här hittar du inspiration för blomsterdekorationer och allt fint du kan smycka ditt hem med inför alla kalasen i Advent och till Jul

Här kan du se mer bilder från vår julutställning och en kort film.

Jul på Almaregården innebär också pysselkvällar, där vi träffas och binder kransar, planterar julgrupper, gör bordsdekorationer och mycket annat. Du väljer själv vad du ska göra. Vi finns här som handledare. Välj någon av våra öppna kvällar eller om ni är ett sällskap så kan ni få ett eget datum. Det finns fortfarande platser kvar på våra sista pysselkvällar 7/12 och 14/12. Här kan du läsa mer om julpysselkvällarna.

Nu har de första julgranarna kommit till Almaregården. Även i år är det närproducerade och alldeles nyhuggna julgranar från en Skånsk odlare. Vi har den vanliga Rödgranen, dvs den som doftar gran. Vi har Kungsgran, Slottsgran och gran på rot i kruka. Slottsgranen är en riktig "Kalle Anka gran" , finare kan en julgran inte bli.

Vi kan även erbjuda hemkörning av julgranar till Höllviken, Kämpinge, Ljunghusen, Skanör, Falsterbo, Skegrie, Skåre och Stavstensudde.

Många trevliga nyheter på vår delikatessavdelning med bland annat lösviktste. Som tidigare  har vi nöjet att presentera ett handplockat sortiment med drygt 250 olika matvaror som ostar, salamikorvar, konfiterad anka, lakrits, godis, fina olivoljor, konfekt och mycket annat gott att skämma bort sig själv med eller som present.

Nu har alla goda julostar kommit såsom Whiskeycheddar, Edamer och Stilton.

 

 

Varmt välkommen att besöka oss på Almaregården.
Christina & Peter