AlmaregårdenAlmaregården
Onsdag-Fredag 13-18
Lördag 10-16
Söndag 12-16
1:a Maj 12-16
Läs mer om öppettider

Water saving day 25/5 - på Almaregården

20 % rabatt på alla Gardena bevattningsprodukter på lördag 25/5


På lördag 25/5 är Gardenas representant här på Almaregården och demonstrerar Gardena bevattningsprodukter, droppbevattning och sprinklersystem. Se till att ta ett steg mot en underhållsfri trädgård med enklare bevattning av krukor, gräsmattor och planteringar!

För 3 :e året genomför vi detta projekt i samarbete med Gardena. Vi kallar dagen för "Water Saving Day" och vår målsättning är att visa hur du kan spara upp till 70% vatten genom att bevattna din trädgård på rätt sätt och vid rätt tillfälle.

På lördag 25/5 lämnar vi 20% rabatt på alla Gardena bevattningsprodukter. Gäller också beställningsprodukter och pumpar.

Du är samtidigt varmt välkommen att träffa oss på Almaregården och titta runt i vår välfyllda butik. Här finner du ett noggrant utvalt sortiment av växter, krukor, fröer, delikatesser också klart goda ostar från Möllans ost. Ängelholms Glass har varit här och fyllt upp glassfrysen för säsongen.

Perenner, pioner och örter
Växtcentret är fullt med fina perennerna och precis som tidigare kommer växterna från en lokal odlare som driver upp plantorna på friland. Det innebär att de är i takt med tiden och har fått utveckla ett starkt rotsystem som borgar för kvalitet i din trädgård.test

Jord, gödning & bevattning
Kort sagt det mesta du behöver för din trädgård finner du på Almaregården. Vi säljer bra produkter, från kända varumärken och på Almaregården finns alltid någon som kan hjälpa dig.

Välkommen till Almaregården

Christina, Åsa & Peter