AlmaregårdenAlmaregårdenAlmaregården
Tisdag - Fredag: 10-18
Lördag: 10-16
Söndag 12-16
Läs mer om öppettider

Julen är Magisk på Almaregården

Nu är vår julutställning i ladan öppen för säsongen och du är varmt välkommen att låta dig inspireras i vår juliga lada.

Almaregårdens julgranar är här, direkt från en skånsk odlare och finns bland annat i "slottskvalitet". Vackrare kan en julgran inte bli. Vill du ha en mindre gran i kruka eller en vanlig kungsgran eller väldoftade rödgran, så finns det också. Vi erbjuder även hemtransport av din julgran, så slipper du smutsa ner bilen! (Gäller Höllviken, Kämpinge, Räng, Rängsand, Ljunghusen, Skanör, Falsterbo, Skåre, Stavstensudde, Skegrie)

Vi fortsätter med våra populära julpysselkvällar. Det finns fortfarande ett fåtal platser kvar den 7:e och 14:e December. Läs mer här. Bokningar och förfrågningar kring Julpysselkvällar gör du genom ett besök i butiken eller genom att skicka ett mail till blommor@almaregarden.se

Almaregårdens delikatessavdelning rymmer drygt 200 olika produkter. Njut av delikatessostar från Möllans Ost i Malmö eller av spännande godsaker från små och stora producenter runt om i Europa. Komponera din egen delilåda och ge bort i presentförpackning. Provsmaka vår egen lokalproducerade lakrits, finns i flera olika smaker!

Välkommen att även besöka vår webbutik som har öppet dygnet runt, alla dagar på året. Endast ett klick bort.


Varmt välkommen att besöka oss på Almaregården.
Christina & Peter