Almaregården
Vår öppettider
Ons-Fre 11-18
Lör 10-16
Sön 11-16
Läs mer om öppettider

Vår på Almaregården


Våren har kommit till Kämpinge och vi har öppnat för säsongen. Växtcentret är fyllt med första leveransen av finfina, lokalodlade perenner, örter mm. De är precis som tidigare år odlade på friland, vilket borgar för ett starkt rotsystem och en bra planta.

Jord och gödning från Emmaljunga Jord. Bevattningsprodukter från Gardena. Växtskyddsmedel, Trädgårdsbelysning och kort sagt det mesta för din trädgård.

I vårt trädgårdskafé serveras du fika med kakor från bland annat Olof Viktors på Österlen. Succesivt under våren kommer vi att börja servera enklare mat i vårt Trädgårdscafé. Just nu serveras vår goda räkmacka (med 150 gram handskalade räkor), Brietoast med marmelad av gröna tomater, Toast med grillad haloumi, Toast med skagenröra, Pizza med mozzarella, serannoskinka och ruccula. Pizzabianco med chevre, honung och valnötter samt Pizzabianco med löjrom. Även en liten pizza med Nutella och färska jordgubbar har letat sig in på menyn. Mer kommer snart.

Med anledning av det utökar vi våra öppettider.

Snart lanserar vi vår nya hemsida och webbutik med massor med nyheter. Till gamla och nya kunder i webbutiken så önskar vi bara att ni härdar ut lite till. Det blir snart mycket bättre!

Vi ligger mitt i gamla Kämpinge By med utsikt över havet och Söderslätt.

Välkommen till Almaregården

Christina, Åsa & Peter