AlmaregårdenAlmaregårdenAlmaregården
Tisdag - Fredag: 10-18
Lördag: 10-16
Söndag 12-16
Söndag 26/11: 11-16
Läs mer om öppettider

Julen är Magisk på Almaregården

Nu är vår julutställning i ladan öppen för säsongen och du är varmt välkommen att låta dig inspireras i vår juliga lada.

Goda livet på landet bjuder in till JULRUNDAN 25-26 november och Almaregården är ett av utflyktsmålen på rundan. Välkommen ut till oss på Söderslätt och Sydkusten - till en Julrunda full av julstämning och värme! Kika in hos gårdsbutiker, caféer och andra spännande miljöer på landet, fyllda med inspiration inför advent och jul. Upptäck nya charmiga utflyktsmål och njut av lantlig lyx. Kom ut och inled julen med oss! Öppet hos alla lör & sön 11-16. Läs mer om Julrundan och ladda ner kartor och program här.

2:a advent, dvs på söndag 10/12, har vi en adventskonsert i vår lada med Karin Tigne och hennes band. Biljetter köper du i butiken eller genom att skicka ett mail till oss på blommor@almaregarden.se. Pris 170 kronor. Läs mer här.

Vi fortsätter med våra populära julpysselkvällar. Läs mer här. Bokningar och förfrågningar kring Julpysselkvällar gör du genom ett besök i butiken eller genom att skicka ett mail till blommor@almaregarden.se

Almaregårdens julgranar kommer den 29/11, direkt från en skånsk odlare och finns bland annat i "slottskvalitet". Vackrare kan en julgran inte bli. Vill du ha en mindre gran i kruka eller en vanlig kungsgran eller väldoftade rödgran, så finns det också. Vi erbjuder även hemtransport av din julgran, så slipper du smutsa ner bilen! (Gäller Höllviken, Kämpinge, Räng, Rängsand, Ljunghusen, Skanör, Falsterbo, Skåre, Stavstensudde, Skegrie)

Almaregårdens delikatessavdelning rymmer drygt 200 olika produkter. Njut av delikatessostar från Möllans Ost i Malmö eller av spännande godsaker från små och stora producenter runt om i Europa. Komponera din egen delilåda och ge bort i presentförpackning. Provsmaka vår egen lokalproducerade lakrits, finns i flera olika smaker!

Välkommen att även besöka vår webbutik som har öppet dygnet runt, alla dagar på året. Endast ett klick bort.


Varmt välkommen att besöka oss på Almaregården.
Christina & Peter