Image

I vår BISTRO kan du njuta av mat & dryck både INNE OCH UTE

I vår bistro serveras enkel mat som vi gör med mycket kärlek och bra råvaror. Fram till jul serveras vår populära jultallrik, som består av en silltallrik samt en tallrik med annan typisk julmat. Till detta erbjuder vi ett stort urval av drycker. Nu kan du ta del av hela menyn här. Vi har fullständiga rättigheter med ett stort urval av närproducerad öl från Sibbarp och en vät tilltagen vinlista. Alla stilla viner serveras på både glas och i flaska. Om du hellre vill sitta inomhus och äta eller fika, kan du flytta in till vårt nybyggda och hemtrevliga matsal i ladan.

Värm dig gärna med en god glögg eller en rykande varm choklad med eller utan rom (Lumumba). Låt den sköna värmen sprida sig inifrån! Är du sugen på soppa så serveras vår populära gulaschsoppa samt en krämig svampsoppa. Allt serveras med ett gott bröd till.

De omåttligt populära pizzorna finns naturligtvis kvar, liksom flera andra rätter och alla goda viner! Våra pizzor är gjorda på en tunn surdegsbotten med de allra bästa råvarorna: mozzarella, serranoskinka och ruccola. Pizza bianco med chèvre, honung och valnötter eller med löjrom. Fler godsaker finner du i menyn.

Öppettiderna i vår bistro är samma som i butiken. Normalt till 18 tisdag till fredag och till 16 lördag och söndag. Men det finns undantag, så kolla startsidan. Köket stänger 30 minuter innan.
All mat kan beställas för avhämtning.

Väl mött!