Image

UPPLEV ÅRETS SKIFTNINGAR PÅ ALMAREGÅRDEN!

Kom till vår gårdsbutik och upplev den härliga stämningen! Även om du inte är ute efter något speciellt, är vår gårdsbutik väl värd ett besök. Bara utsikten är värd en omväg – inspirationen får du på köpet! Vår gårdsbutik är nämligen fylld med allehanda varor – för såväl nytta som nöje. Trädgårdsavdelningen, liksom blomsterdelen, är mycket välsorterad. Vi har även en spännande tehandel, liksom en välfylld skafferiavdelning, med delikatesser och perfekta gåborts-presenter!

Julen är Magisk PÅ ALMAREGÅRDEN!

Årets jul på Almaregården är nu avslutad och vi har stängt för säsongen. Till våren (Mars) öppnar vi igen och då är det fokus på vårsäsongen i hem och trädgård. I väntan på julen 2024 kan du njuta av några bilder ovan, från julen 2023 på Almaregården. 

Här kan du uppleva den speciella julstämningen som bara kan infinna sig på en gård på Söderslätt i Skåne.
Julgransförsäljningen är i full gång från första adventsveckan och framåt. Precis som tidigare år är det finfina och nyhuggna julgranar från Skånska Degeberga vi erbjuder. Vi säljer den klassiska rödgranen (den som doftar gran), Kungsgran och det vi kallar Slottsgran. En närmast Disneyperfekt julgran. Bättre än så här blir det inte.
Vi säljer även mindre julgranar i kruka samt granris.

Du vet väl att vi erbjuder hemkörning av julgranar också. (Gäller Falsterbo, Skanör, Ljunghusen, Kämpinge, Höllviken, Räng, Skegrie och Skåre). Detta sker lördagar och söndagar.

Kom och välj ut din favorit julgran. Vill du inte ta med den hem då så märker vi upp den och du kan komma och hämta när du så önskar under butikens öppettider. Annars beställer du bara hemkörning, så fixar vi det till dig. Bekvämt! (Tänk på att du behöver köpa julgranen åtminstone dagen innan för att vi ska hinna att köra ut den). Har du inte tid och komma hit så gör du ditt köpet i vår webbutik. Att tänka på när du beställer julgran i webbutiken. – Du måste dels köpa julgranen men även hemkörningen till det område där du bor. Så du köper alltså 2 artiklar. När du kommer till kassan så väljer du ”Hämta i butik”, så slipper du den automatiska fraktkostnaden på 59 kronor som systemet annars lägger till. Har du speciella önskemål om höjd och utseende, så skriver du det i kommentarerna. Annars väljer vi åt dig.
(OBS! Denna tjänst är endast öppen under säsong. Dvs 1:a adventsveckan fram till jul)

ALMAREGÅRDEN är nominerad till Skånes Bästa butik 2023!

Vi på Almaregården är otroligt stolta över att ha blivit nominerade av tidningen ”Magasin Skåne” till Skånes bästa butik 2023. Så här skriver de:
– ”Bakom varje nominering finns en eller flera människor som gör Skåne till en bättre plats och som gör skillnad i det lilla eller det stora. Vi är alltid lika stolta över att varje år få lyfta fram dessa fantastiska eldsjälar”.
Så här fortsätter de om Almaregården:  – ”Med en förmåga att tänka utanför boxen med allt från hemmagjord lakrits till lyxpizzor har paret Sandgren skapat en butik som vi återkommer till gång på gång.”

RECEPT FRÅN JULINSPIRATIONSKVÄLLARNA 2023

Nu är det snart jul igen och dags att bulla upp med godsaker för julens alla fester. Här kommer recept på klenäter och struvor.

RECEPT FRÅN JULINSPIRATIONSKVÄLLARNA 2022

Nu är det snart jul igen och dags att bulla upp med godsaker för julens alla fester. Här kommer ett klassiskt recept på leverpastej och ett på grisfötter. Skånskt – och gott så det förslår!