AlmaregårdenAlmaregården

Kastanjestaket

Kastanjestaket, från 145 kronor per meter- idealiskt som skydd eller inramning i trädgården eller på terassen. Vi säljer 2 olika typer av kastanjestaket, kastanjegrinder och stolpar. Varje typ av staket finns i flera olika höjder. Här kan du se bilder, priser och läsa mer om våra kastanjestaket.

Vill du ha staketet hemskickat så sänd er förfrågan till oss på email till info@almaregarden.se så återkommer vi med priser för ditt aktuella fall. Fraktpriserna varierar stort med var du bor och det går att lasta olika mycket på en pall beroende på vilken sorts staket du väljer.

Staketen tillverkas av kastanjeträd som klyvts och sedan bundits samman med galvad ståltråd. Kastanj innehåller mycket garvsyra vilket konserverar och bevarar . Staketet håller länge och behöver inte behandlas.

Typ 2 är ett kastanjestaket som finns i fyra olika höjder, 90,120,150 och 175cm och köps på rulle om 5 meter. Avståndet mellan pinnarna är 4-5 cm. Höjden 175 cm är nytt för 2016.

KASTANJtyp2_1KASTANJtyp2_2

Bilder ovan; Kastanjestaket typ 2 i vy och på nära håll.

Typ 3 är ett kastanjestaket som är samma som typ 2 med undantag för att avståndet mellan pinnarna är 7-8 cm. Detta har vi tyvärr inte på bild, men det är glesare eftersom det är större mellanrum mellan pinnarna. Staketen finns i tre olika höjder, 90,120,150 och 175cm och köps på rulle om 10 meter för 90 och 120cm:s höjden och 5 meter per rulle för 150 och 175 cm:s. Höjden 175 cm är nytt för 2016.

KASTANJtyp2_3KASTANJgrind

Bilder ovan; Kastanjestaket typ.2 med grind typ.2 av kastanj. Grinder säljs komplett med gångjärn och hasp. Stolparna säljs separat.

Staketet i olika höjder och av alla typerna finns uppsatt i vår butikspark. Staketet är en beställningsvara som tas hem på beställning. Vi har sällan mer än ett fåtal rullar av några sorter i vår butik.

Monteringtips: Fäst staketet mot en stolpe med 2-2,5 meters mellanrum, beroende på staketets höjd och hur utsatt det är för vind och väder. Skruva med rostfria skruvar.

Priser 2019

Typ 2.

Typ 3.

Grinder & Stolpar.

 

Frakt, hemtransport inkl telefonavisering.

Kastanjestaketet är en beställningsvara som vi normalt sett inte lagerför själva. Leveranstid är normalt cirka en arbetsvecka, med reservation för slutförsäljning.

Staketet levereras på rulle, se nedan.

KASTANJtyp2_4