Image

Hur gårdsbutiken i Kämpinge blev lakritsproducent

Som gamla lakritsälskare ville vi göra en egen lakrits, tillverkad precis i vår smak. Därför smaksatte vi Almaregårdens Lakrits med lakritsrot från Iran, som anses vara den bästa i världen. Därför tillverkas vår lakrits på Söderslätt i Skåne efter ett gammalt recept med naturliga råvaror – fritt från gelatin och helt vegetabiliskt.

 

Endast naturliga ingredienser

Vi har de allra högsta målsättningarna med våra godisprodukter. De ska hålla bästa kvalitet, vara fria från onödiga tillsatser, e-nummer, gelatin och endast innehålla naturliga (vegetabiliska) ingredienser. Vi har lyckats med det, så nu är all vår lakrits och konfektyr vegansk – utom chokladbomben som har ett skal av härligt söt mjölkchoklad. Och mjölkchoklad smakar inte lika bra utan riktig mjölk, eller hur?

En växande familj schyssta varor

Vi har även skapat en enkel och personlig påse till lakritsen – samma för alla smaker. Inga lyxiga och onödigt fördyrande förpackningar. Hela processen är med andra ord gjord med en enkel och schysst idé om kvalitet. Med tiden har sortimentet vuxit och varje år sedan starten 2015 lanseras nya sorter och smaker av lakrits och godis. I dagsläget har vi 11 produkter i familjen Almaregårdens Lakrits.

 

Psst! Almaregårdens Lakrits är kvalitetscertifierad för livsmedel enligt Svenskt Sigill.

Din njutning är bara ett klick bort. Låt dig väl smaka!